Karácsonyi versek

Karácsonyi versek

Karácsonyi versíró pályázat

2012. december 09. - I99l

Karácsonyi versíró pályázatot indított a Poet.hu közösségi portál. A pályázatra saját készítésű, máshol még nem publikált karácsonyi verseket várnak. Egy személy maximum 3 verssel pályázhat, a művek beküldési határideje 2012. december 23. éjfél. A zsűri szavazatai alapján legjobbnak ítélt versek karácsonykor főoldali publicitást, így várhatóan több tízezres olvasottságot kapnak, valamint a díjazott szerzők további verseiket soron kívül publikálhatják az oldalon.

A beérkezett pályaművek a http://www.poet.hu/kategoria/Karacsony címen követhetők nyomon, a pályázaton a "karácsonyi pályázat" címkével ellátott versek vesznek részt. A részletes pályázati kiírás a http://www.poet.hu/palyazat.php oldalon olvasható.

A Poet.hu 5 éve indult közösségi portál, ami amatőr költők számára kínál publikálási lehetőséget. Az oldal jelenleg több mint 8000 alkotó 82 000 művét tartalmazza, és naponta 10 000 látogatót vonz.

A bejegyzés trackback címe:

https://karacsonyiversek.blog.hu/api/trackback/id/tr414956675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása